Skip to content

Настаняване

За Ваше удобство сме помислили и за евентуален престой в града при нужда. Предлагаме Ви настаняване в два от хотелите в непосредствена близост до конферентният център – Holiday Inn Plovdiv или Best Western Premier Plovdiv Hills. Като сме се погрижили при заявка да ползвате специални цени като наши клиенти. 

Заявката се подава не по късно от 14 дни преди настаняването.

Хотели

Holiday Inn Plovdiv

Разположен на 1.5 км от Небет тепе в Пловдив, Holiday Inn Plovdiv се намира в непосредствена близост до центъра на града.

Местоположение

В близост до хотела са – Магазин Billa, центърът на Пловдив (на 3 км от хотела), Античния театър, Жп гара Филипово е на 700 метра от имота.

Стаи

Стаите са оборудвани с работно бюро, безплатен Wi-Fi, ютия с дъска за гладене, сушилня, кърпи за баня, безплатни тоалетни принадлежности в банята.

Храна и Напитки

Може да се насладите на предлаганата от хотела бюфет-закуска, в ресторанта. Хотелът предлага лондж-бар и ресторант, където се сервира международна кухня. Няколко ресторанта, включително Porky’s BBQ и Brazilla, се намират в околността, на 75 метра от хотела.

Интернет

Wi-Fi се предоставя в целия хотел безплатно.

Паркинг

Хотелът разполага с външенпаркинг с видеонаблюдение. Поради ограничен капацитет, паркингът е според наличността при настаняване. Цена – 12.00лв./автомобил/ денонощие.

Персоналът на хотела говори английски, немски, френски, испански, руски, турски, български.

Прочети повече

Best Western Premier Plovdiv Hills 

С капацитет от 50 стаи и апартаменти за гости, нов, луксозен, този хотел е идеален за бизнес пътуващи и туристи, търсещи първокласно и комфортно настаняване в града. Хотелът е с перфектна локация и лесно достъпен за много атракции и забележителности.

Местоположение

Хотела е разположен в близост до Международния Пловдивски Панаир и река Марица, както и Старинния град. Локацията е стратегическа, както за бизнес посещения, така и за гости, които пътуват с цел туризъм.

Стаи

Новооткрития изискан хотел, предлага на своите гости първокласно и комфортно настаняване в 50 двойни стаи и апартаменти, напълно климатизирани, със стилно и модерно обзавеждане.

Храна и Напитки

За пълната удовлетвореност на гостите се предлага богата закуска на блок маса, в стилния „А ла карт” ресторант, подходящ за бизнес срещи и семейни тържества. Лоби бара е с отворени врати, за  посрещне и най-взискателните гости.

Тук ще намерите богат асортимент от освежаващи напитки, подходящи за отмора от дъло пътуване, или среща на бизнес партньори и приятели.

Интернет

Безплатен Wi-Fi в целия комплекс.

Паркинг

Безплатен надземен и подземен паркинг, с 24 часово видео наблюдение.

Първокласното обслужване на професионалния екип на Best Western Premier  Plovdiv ще допринесе за един безупречен престой и на най-взискателните гости.

Прочети повече

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ